För tydlighetens skull. | Küng for president!

För tydlighetens skull.

Så här ovuxen (njo men det måste väl vara ett ord eller hur?) var jag. Det krävde ca 16 folköl och 4 stora glas Jack Daniels och en salig blandning av goda snapsar. Möjligen hämtade jag kraft i en eller så cigarr.

 


Klicka på bilden för fler fantastiska bilder på barnsoldaten! Eller gå till Facebook-sidan

www.facebook.com/ArmeDesEnfants

 

15 kommentarer

 1. Jag blev betänksam när du varnade i går. Men nu grips jag av ett sällsamt lugn.

  Detta var exakt vad jag väntade mig. Jag hade sett hela förloppet framför mig. Du tar repet. Går ut i ditt älskade sädesmagasin med barnsoldaten som sällskap. För nu ska det ske! Avdagatagandet av självet.

  Hantverket fungerade inte. Den felaktigt bundna pålsteken runt takbjälken stod inte pall för det plötsliga och kraftiga rycket utan löstes upp som ett dåligt knutet skosnöre och du dråsade ner i sädeshögen med ett dovt ‘thud’.

  Och eftersom du nu låg bra i ett underlag som format sig efter din kropp så kunde du ju lika gärna fortsätta sova. Inte sant?

  Välkommen tillbaka – och gör aldrig om det!

 2. Nu mer kan jag göra en hyfsad pålstek! Dina antaganden i övrig är också felaktiga. Vi var ett glatt berusat gäng herrar som var tvygna att undersöka huruvida man sjunker i en hög med säd eller ej. Repet är alltså, tvärtemot vad du föreställde dig, en livlina.

  Vi sjönk inte i säd. Däremot var det enormt skönt att ligga i!

 3. Jag har just tittat på Jonathans hemsida och upptäckt ”the Sad People”.

  Du kan väl inte påstå att det är en slump att den översta bilden här på sidan har namnet ‘sad’? och att de människor som står på toppen (ännu ett sammanträffande?) då måste förmodas vara förebilderna till the Sad People?

  Kroppsform och plastik tyder på att det faktiskt är så.

 4. @ Skogsgurra – lol

 5. Det fanns ett fantastiskt maskrosvin med namnet ”Sad people”nånting. Skall se om jag hittar bilden.

 6. Med barnsoldaten menar du väl den vita dockan, eller retas du med Thomas för att han är kortare än vad jag är?

 7. Njae. Eftersom jag har ett franskt förflutet så tolkade jag ”Armé des Enfants” som ”barnarmén” och i en sådan finns ju barnsoldater?

 8. Och allt det är väl plural, tänker jag.

 9. mmm.. och av denna pluralitet hade ni tagit med en individ ut på era suicidala äventyr – riktigt rörande.

  Glad att det slutade så lyckligt som det slutligen gjorde.

  Om ni hade tränat knopar i Scouterna i stället för att dricka öl och jaga brudar så hade det kunnat gå riktigt illa.

 10. Fortfarande – det var INTE suicidalt. (pucko!)

 11. Nej, lyckligtvis blev det ju inte det. Det där med chokladmjölken fattade jag inte riktigt.

 12. Nytt försök i morgon 06.22

Kommentera

WOW! Man kan prenumerera på kommentarerna! prenumera utan att kommentera.

You can add images to your comment by clicking here.