Moccamaster, liten påminnelse | Küng for president!

Moccamaster, liten påminnelse

Läs den underhållande upptakten här.

 

Hej,

något nytt på paragraf-4-fronten. Kommer den tas bort?

Fridens

Daniel

 

Hej på dig,

 

Ungefär vid denna tidpunkt hade jag också gjort en avstämning i denna folkkära fråga. I rimlighetens namn borde vi haft ett svar vid denna tidpunkt. Nu är saken den att i Moccamastervärlden – där allt måste ner till fabriken och vända – så gissar jag att detta tar någonstans mellan 2-4 år innan vi har en återkoppling. . . Med det inte sagt att vi har ett konkret svar – det kan lika gärna bara bli en kommentar – som sedan måste köras ännu en vända i kvarnen. Jag har fortfarande ett par frågor från 2005 som inte är besvarade – bara för att ge dig en hint om vad vi kan förvänta oss.

Ha en trevlig sommar. . !

Mvh //Pär

 

Tack för svar, och tack mobiltelefonkalendrar som låter mig sätta en påminnelse om tre år.

Kommentera

WOW! Man kan prenumerera på kommentarerna! prenumera utan att kommentera.

You can add images to your comment by clicking here.