Fuktofob | Küng for president!

Fuktofob

Förr i tiden var saker som sex och öl viktig(as)t. Nu, snart 40 år är även rätt luftfuktighet inomhus ett engagerande ämne. Jag har en vän som öppet deklarerar att han är fuktofob. Han har även investerat i en skorstenshuv, man vill ju inte få ner vatten i skorstenen. Själv jobbar jag med underdimensionerade pax-fläktar och avfuktare! Vi ses på Bauhaus eller på Hornbach!

Taggar: , , , , ,

2 kommentarer

  1. I sammanhanget finner jag det lämpligt att påminna om att man lätt kan komponera ansiktsaccessoarer från vad man hittar på frukostbordet. http://gke.org/pub/files/Paprika_und_olivenaugen.jpg

    I övrigt vill jag påpeka att Pax fläktar med fuktstyrning (240 exempelvis) har ganska kraftiga fläkmotorer med god verkningsgrad. Dessutom är dom mycket tysta tack vare den aerodynamiskt utformade vingen. Fuktstyrningen är en intressant tillämpning av A/D-lös mätning av resistans genom tidmätning av laddningsförlopp och användande av temperaturkompenserad RH-givare.

  2. Mycket vackert!

    Vi borde dela by, den kunde komma mycket gott ur det! I dag gav jag korv till grannen, nästa vecka kanske jag lånar hans kap!
    Alla borde ha ett fungerande grannbytarlag http://www.facebook.com/photo.php?fbid=149854528427806&set=a.121428694603723.29683.100002097786204&type=1&theater

Kommentera

WOW! Man kan prenumerera på kommentarerna! prenumera utan att kommentera.

You can add images to your comment by clicking here.