Då som nu | Küng for president!

Då som nu

Min mor påstår att jag har en exhibitionistisk ådra. Två foton med 18 års mellanrum. Det ena taget av en klasskamrat, det andra taget av sannolikt världens bästa matfotograf – han har en otroligt sympatisk assistent ! Jag agerar för övrigt stand in för världens bästa kock/krögare Rene Redzepi, han kallar mig för slagterhund. Jag har ännu inte helt listat ut om det är ett bra tillnamn.


Det skiljer knappt 40 kilo på bilderna!

9 kommentarer

  1. Trots de knappa 40 kg är det övre fotot bättre!

  2. Det kan ha att göra med att en av världens bästa (mat)fotografer tagit den?! Eller bara att jag blir snyggare med åren och kilona?

  3. Eller båda!

  4. tack. jag tycker jag är rätt bra på män i togaliknande tyg också

  5. Klart coolare nu! heja matfotografen!

Kommentera

WOW! Man kan prenumerera på kommentarerna! prenumera utan att kommentera.

You can add images to your comment by clicking here.