Beastie boys på gotländska | Küng for president!

Beastie boys på gotländska

1987: Berättade för mina nyfunna gotländska bekanta att jag gillade Beastie Boys, inte helt sant visserligen för jag höll fortfarande på att lära mig att gilla dem. Då de undrade vad det var och jag berättade lite om rap så sa de att det fanns på Gotland också. Lyssna och lär.

Taggar: , , ,

8 kommentarer

  1. Jag lyssnade men lärde mig inget!

  2. Daniel – eftersom en del här avhandlas på en härlig nördnivå, [inget ont med det] så kan jag rekommendera att se filmen:

    ”King of Kong – A fistful of quarters”

    Mycket underhållande och du kan till och med hitta på en egen titel med ditt namn :-)

  3. ”Küng in Küng – A fistful”

    Jodå den är sedd och varmt uppskattad! Se den gott folk!

Kommentera

WOW! Man kan prenumerera på kommentarerna! prenumera utan att kommentera.

You can add images to your comment by clicking here.