Var med och forma den lera som är Küng for president!™ | Küng for president!

Var med och forma den lera som är Küng for president!™

Man kan rösta på flera alternativ och man kan lägga till egna förslag som jag sedan lägger till. Med tanke på att inte en enda delade med sig av något förra veckan så är förhoppningarna höga på deltagande. Lite som inför mina namnsdagar, de har hänt att de inte uppmärksammats.

(Angående amatörporren vill jag även förvarna om att det kan bli svårt att förverkliga. Jättesvårt.Men visst är det jättemånga röster på den så har jag så klart ett bättre förhandlingsläge med min tänkta med/motspelerska och tillika hustru)

18 kommentarer

 1. Så där ja, nu har jag röstat.

 2. De som röstat på traktorer kommer snart få sina böner hörda.

 3. Nu har jag röstat på ‘Räknestickor och Proffsporr’ – Två gånger, till och med. Men kommer det något sådant? Nej. Jag känner mig sviken och en hel del kränkt också!

  • Nu du! Räknestickor kan jag lite om, proffsporr har jag sett en del men tror att det kräver alltför mycket av mig. Jag röstar visserligen på ditt alternativ men hoppas mest på amatörporren.

 4. Ser att du slumpat fram ny morgontemperatur. Det gör mig lite nöjd som Fan sa när han kom till Kumla.

  • När du, för dina läsaree skull, stoppar kvicksilver och glas i stjärten, kallar du det då för ”slumpa fram”? Eller kallar vi det för vetenskapliga bidrag kanske?

 5. Njae – undrar om det var Kumla? Var det inte Åland?

 6. Nej! Så här var det: Alltid något sa Påven på Ven.

 7. Oj! Så det är äkta vara!? Med hälsan som insats. Man tackar djupast. Lite räknesticka skulle sitta väldigt fint – faktiskt. Nästan som en termometer.

 8. Hann inte med riktig där. Påven i Rom. Hund? Nej. Vet jag inte. Sanct Canem?

  Som du vet så gick påvarna i exil i Avignon i några hundra år. En av dom påvarna hade en åsna. Vad hette: 1. Påven? 2. Åsnan? och 3. Vem skrev om åsnan?

 9. Ja, jo. Det äger nog sin riktighet att jag gjorde det alldeles nyss. Men i min kanske lite för påträngande iver att förmedla ålderdomlig bildning – sånt som ibland går hem hos äldre damer – försökte jag aktualisera en snubbe som satt i en kvarn och skrev brev.

  • Talar vi om Cervantes, och i sådana fall exakt hur går det hem hos de omtalade äldre damerna?

   Själv ser jag mig som en snart 20-årig tjej. Förmodligen i cheerleader-laget.

 10. Alla får vara med! Inte bara den snart tjugoåriga lerklumpen.

  Cervantes har sina poänger. Men han slogs ju mot kvarnarna. Vår hjälte bodde i en.

 11. Det är aldrig för sent att ge upp! Halv tolv en tisdagkväll är en bra tidpunkt. Det kommer nog någon äldre dam och ger oss svaret. Om det inte sker i år så kanske nästa år. Vi har ju framtiden för oss. Och vi kan vänta.

  Dags att skaka termometern och få nya siffror?

Kommentera

WOW! Man kan prenumerera på kommentarerna! prenumera utan att kommentera.

You can add images to your comment by clicking here.