Jag visar min stock! | Küng for president!

Jag visar min stock!

Fin stock från Woody!

I ett tidigare inlägg uppmärksammades både här och på Facebook att min måttstock kanske inte var av toppkvalité. Sålunda erbjöd jag mig för rätt peng en badkarsbild med mig och en massa nya tumstockar. Pengen visade sig bli noll och tumstocken blidde bara en. Vilket räcker ungefär 6 dagar när man har barn.

Jag känner ändå att jag vill hedra mitt löfte, så här kommer bilden. Jag tog mig friheten att byta badkaret mot badbaljan. Vill någon sponsra med ett bra bubbelbadkar så har jag en annan idé. Se denna film så förstår du, jag har själv gjort musiken.

 

Funderartagen

Undrar om jag kan hetsa Woody och Bauhaus mot varandra och själv komma ut som segrare?

Taggar: ,

2 kommentarer

  1. Got wood????

Kommentera

WOW! Man kan prenumerera på kommentarerna! prenumera utan att kommentera.

You can add images to your comment by clicking here.