Den tyska resan | Küng for president!

Den tyska resan

Den tyska resan innehöll sannerligen inte bara öl.

Är du tulltjänsteman kan jag stolt deklarera att samtliga korvar på bilden är för eget bruk.

Taggar: , , ,

38 kommentarer

 1. Så det var i Tyskland du kontemplerade. Med korv som mantra? Ser gott ut.

 2. En riktigt givande shoppingtur förstår jag!

 3. Till nästa Köprunda rekomenderara jag att du handlar en tub estragon senf. Österrikisk senap som jag tror finns även i Tyskland. Ingen korvmiddag är komplett utan estragon senf, i tell ya!

 4. Sausage fest????

 5. Jag hade på något sätt förväntat mig att du stoppade dina egna korvar. Känner mig lite… besviken.

 6. Beundrar din goda smak att placera Nürnberger Bratwürstchen längst upp på den imponerande traven fjälsterförpackad smet av olika sorter.

  Om du vill ha den slutliga korvupplevelsen (en sån som man dör av) så kan du fortsätta ner till Gallernas land och köpa Andouilette. Jag tror att den är ett skämt. Skämda är i alla fall de sista delarna av gris som inte kan användas till annat och som förpackats i en försiktigt sköljd ändtarm så att aromerna bibehålls.

  Jag brukar kunna vänja mig vid det mesta. Men inte Andouilette. Och att jag skulle bli medlem i AAAAA kan du glömma.

  • Som alltid:

   -Korv in, korv ut!

   AAAAA är då för att vara exakt? Andouilette låter smaskens vill jag mena!

    • AAAAA = Association Amicale d’Amateurs Andouilette Authentique. Om man nu överhuvudtaget ska bry sig om att översätta eländet så skulle det väl bli Föreningen av Vänner som Älskar den Sanna Andouiletten.

     Ja, du fattar hur illa det är ställt.

     Bra bild. Har du tagit den själv? Den visar exakt hur en Andouliette är uppbyggd. Det grova höljet (ja, det är tjocktarm). Det oaptitliga innehållet som består av hackat tryne, öron, knorr samt tarmkäx. Tripes de Caen är att föredra. Där slipper man i alla fall den brända tjocktarmen.

Kommentera

WOW! Man kan prenumerera på kommentarerna! prenumera utan att kommentera.

You can add images to your comment by clicking here.