Liten resumé | Küng for president!

Liten resumé

Hylliekrokens Äventyrsgolfkombatanterna är utsedda. Jag förenklade och beslöt mig för att utmana samtiliga som kommenterat. Plus Kjetil som sa att han absolut skulle kommentera för det ville han inte missa. Antar att det måste kommit förvärvsarbete i vägen. Strunt i det du är med ändå!

Rogerstam, Denis, Mackan, David och Mårris ni är härmed utmanade. Jag ser gärna synpunkt på tid och dag. Mitt förslag är en veckodag vid fem med tillhörande öl efter. Alternativt en en helg (eftermiddag)?

Vidare kan jag stolt meddela att den nya vedklyven är installerad. Handtagen på den är jämnstora med den gamla klyven. Jämförande bild kommer så fort jag ids lyfta armarna tillräckligt högt. Har blivit en del ved i eftermiddag. Johans Järn i Anderslöv inhandlades den på. De är ett kärt gäng. Med en snygg logotype som skulle passat här.

Faxes klyv

Nu kom jag på en smart bildlösning utan att resa mig. Internet!

Clas O. klyv

Rätt så rättvisande proportioner.

Taggar: , , , , , ,

18 kommentarer

  1. Helgen 14-15e, före det är det svårt

  2. Ja så kom jeg med på et kjøttben ikke dårligt da jeg ikke gjorde som jeg sa jeg skulle
    Lidt som midt liv :p

    • Du kom med för att jag ville ha någon som garanterat dricker öl med mig och som jag sannolikt vinner över. Lite som ditt liv, ja.

  3. Om frakten som jag förväntar mig inte kommer denna vecka så är helgen ledig!!!

  4. Huh nej, tror inte det i alla fall….

Kommentera

WOW! Man kan prenumerera på kommentarerna! prenumera utan att kommentera.

You can add images to your comment by clicking here.