Kom igen nu Jonsered | Küng for president!

Kom igen nu Jonsered

Nu har jag mailat Jonsered ett par gånger men de verkar inte sugna. Jag fattar inte vad jag gör för fel. Alla andra bloggtjejer blir dränkta i produkter, inbjudningar och skamliga förslag. Allt jag får är ett fejkat erbjudande att vara med i en cirkus av Mackan och någon hafsigt tveksamt skamlig kommentar av Denis. Jo, jag har fått två prenumerationer av tidningskungen. Tack Tidningskungen. Så än en gång Onepice, Kullander och Carlings kom igen nu! Nu slog det mig att Carlsberg Hof vore en utmärkt kompis också.

Nåja, här är brevet till Jonsered, Sist filmen som brevet bygger på. Du har nog sett den.

”Hej Jonsered!

Jag funderar på om ni kan vara intresserade av min film som reklamfilm. Jag använder er CS2250 S och är jättenöjd. Ännu nöjdare nu när min kompis visat mig att jag kan slipa kedjan. Den bara säger smask och så är trädet delat i tusen bitar.
I början var jag rätt otrygg med sågen. Mina kompisar pratade en massa om att man skulle akta sig för kast och jag fattade aldrig riktigt vad det var. Sen skulle jag stajla lite för min kompis och då skulle jag såga liksom upp och ner fast med spetsen. Oj ja jävlar vad jag vet vad kast är nu. Men det gick bra för jag står alltid långt i från sågen för det låter mindre då.
Nu är jag rätt proffsig med sågen och därför gjorde jag och mina kompisar en film som visar att med Jonsered kan jag slappna av och känna mig trygg. Ni kanske kan fixa till med er logotype och sånt snyggt, kanske lite musik?
Vi kan prata pengar sen, men jag är öppen för förslag.
Kram
Daniel”

 

För övrigt slipar jag alla mina kedjor hos Johans Järn i Anderslöv. Nu borde det ta fart, håll tummarna!

4 kommentarer

  1. ”Den nakna sanningen om Jonsered” låter mer som ett reportage i Kalla Fakta – slå Janne Josefsson en signal han kanske är intresserad!

  2. Janne tycker kanske detta är ett för litet uppslag #egotripp

  3. Ikeabatterierna däremot, de skall jag få tummarna loss med nån dag. För att inte tala om Eon

Kommentera

WOW! Man kan prenumerera på kommentarerna! prenumera utan att kommentera.

You can add images to your comment by clicking here.