Reta kära frun över internet! | Küng for president!

Reta kära frun över internet!

Kul koncept det här ju! Nedan fyra bilder som jag vet att min fru får svårt att andas av. Hon tycker att jag ser minst sagt störig ut när jag röker cigarr. Dessutom kommer det här inlägget tjäna som en nyttig påminnelse i morgon bitti, när jag undrar varför jag inte kan andas. (kombinationen cigarr, katt och pollen är magisk)


Bifogar även Norges bidrag om fyra bilder från Kjetil, och i vanlig ordning står det redan 1-0.5 till Sverige

 

 

Taggar: , , , , , , ,

5 kommentarer

  1. Har norrmannen fött barn?

  2. Hallå! Är det ingen annan som blir provocerad? Ingen annan som ser det pompösa i dessa foton? Ja. Jag får svårt att andas.

Kommentera

WOW! Man kan prenumerera på kommentarerna! prenumera utan att kommentera.

You can add images to your comment by clicking here.