På nyckelknippsattiraljfronten allt väl. | Küng for president!

På nyckelknippsattiraljfronten allt väl.

Törs jag till och med säga färdigt. Jag visar stolt min triad av bra saker på mina nycklar. Tyvärr gav jag bort Ace Frehleys plektrum till en förskolefrökens dotter. Men jag har ett Blackie Lawless liggandes i nyckelskåpet som väntar på bättre öde.

Oxfilébrickan finns även i entrecôteutförande. På metallbrickan står ”Det är bra för mig att bliva tuktad” och sist men inte minst en John Deere-bricka till trädgårdstraktorn. Funderar på att börja sälja oxfilé-brickorna.

Tack fru, Magnus och Mackan för attiraljerna!

Taggar: , , , , , ,

7 kommentarer

  1. F-n jag har Paul Stanleys plektrum! Det hade varit mycket bättre med Ace!

    Ace är nog den enda som inte har lyckats dölja sitt nerknarkade/dyngraka nylle bakom smink.

    Min fru brukar alltid säga att smink hjälper, dock är hon varken packad eller knarkad.

  2. Du är helt kittad ju! Ingen risk att du kör traktor till köttaffären heller. Du kanske borde ha en där det står mjölk, en med ved osv.

Kommentera

WOW! Man kan prenumerera på kommentarerna! prenumera utan att kommentera.

You can add images to your comment by clicking here.