Ikea och värmeljusjakten | Küng for president!

Ikea och värmeljusjakten

Värmeljusjakten är säkert en bra idé. Men jag undrar lite, misstänksam som  jag är. Inget svar än. Någon påstod att det berodde på sperman?

 

 

Hej,

eftersom jag har en liten tvångstanke som gör att jag alltid måste köpa värmeljus när jag är hos er, och det är jag ofta för jag är nämligen gift, har jag under många år följt era värmeljus. De är sämre än någonsin just nu. Beror det på den här kampanjen ni kör nu?

Dessutom undrar jag och min kompis, och det här är lite pinigt, om ni har sperma i ljusen. Min komis säger det. Han säger att stearin är genomskinligt och att därför tillsätter man sperma för att det skall bli vitt. Min mamma säger att om man inte frågar får man inte veta.

Kramar

M & D

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

7 kommentarer

  1. Kanske läge att lansera Kapten Konxxxument. Lite hårdare än originalet.

  2. Hårt är roligare än mjukt!

  3. …eller ja..åtminstone oftast….eller nåt….

  4. För övrigt, Kapten Get är äldre än Kapten Konsument!

  5. Återigen, är du svårt att könsbestämma, nu lutar det återigen åt kvinna?
    Kapten Konsument är bara nån månad, Kapten Get är väl i 6 månaders stadiet?

    Eller skulle det vara en ledtråd?

  6. Kapten Get, snart avvand från sin mor ;-)

Kommentera

WOW! Man kan prenumerera på kommentarerna! prenumera utan att kommentera.

You can add images to your comment by clicking here.