After work(out) efter en hård vecka för Kaptenen! | Küng for president!

After work(out) efter en hård vecka för Kaptenen!

httpv://www.youtube.com/watch?v=_8xfOME3O6A

 

Då är det läge för två spritzers! Kapten Konsument dricker inte bara öl. Lite vitt vin och sprite för att kunna känna in Anna-Karins problem och ta nytt mod till mig. Anna-Karin har ett uppdrag till mig, mitt andra officiella. Har ett till mot internettrafikskojare men har inte hittat anfallsvinkeln än. Skål och trevlig helg, även om Kapten alltid är redo!

0.6l ölglas. Måttlig i mycket!

 

Please, tell your friends!

7 kommentarer

  1. Jag tycker att det känns tryggt att du tar mitt problem på allvar. Eller ja, du-vet-vems problem. Älskade din träningsvideo. Jag ska också börja träna. Kanske kulstötning.

  2. Ja, man kan säga mycket om Ricky. Han är en hårig kille. Och så skriker han mycket. Min granne låter så. När han umgås med sin kusin.

    /Anna-Karin

Kommentera

WOW! Man kan prenumerera på kommentarerna! prenumera utan att kommentera.

You can add images to your comment by clicking here.