Nytt från Kong | Küng for president!

Nytt från Kong

Ja, det behövs inte så mycket förklaring här. Kong gör det så bra själv!

”Jag har ont efter operationen och är lite onykter och arg. Skrev detta till en stackars supportmänniska på zagg.com

Sluta att skryta om er jävla fittgaranti om det inte går att navigera er bögiga jävla hemsida, jag ska anmäla er till plus-Sverker som kommer att anal-sondera er med en oinsmörjd soptunna av fullstor modell. Jag vill inte längre ta del av era undermåliga skitprodukter, så ni kan sluta tracka mig med flashiga utskick och töntiga piss-erbjudanden. Dra åt helvete
Mvh ”

-”tror du jag var tydlig nog?”

Jo det tror jag Kong, väl formulerat!

3 kommentarer

  1. Idag är jag nykter och har mindre ont. Skäms lite

Kommentera

WOW! Man kan prenumerera på kommentarerna! prenumera utan att kommentera.

You can add images to your comment by clicking here.